Συνεργασία

Η CityPack ιδρύθηκε στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο από το 2009. Με συνέπεια και ευθύνη προς τον πελάτη αναλαμβάνει να ικανοποιήσει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο τις ανάγκες του. Αρχή της η κατανόηση της ανάγκης του κάθε πελάτη της ξεχωριστά και η άμεση εξυπηρέτηση του.

Προϊόντα

Πληθώρα προϊόντων σε συσκευασίες τροφίμων, χαρτικών, απορρυπαντικών και διάφορων άλλων συμπληρωματικών προϊόντων που διαθέτει στην γκάμα της εγγυώνται την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Η Ομάδα

Το έμπειρο και καταρτισμένο ανθρώπινο της δυναμικό παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ακολουθώντας πιστά τις ανάγκες τις εποχής, προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού, συσκευασίας και θεμάτων υγιεινής ενώ μπορεί και αναλαμβάνει μελέτη HACCP για όποια επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης (HO.RE.CA) καθώς και της βιομηχανίας τροφίμων.

Εμπειρία

Η ανάπτυξη μακροχρόνιων συνεργασιών με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής στην εγχώρια και διεθνή αγορά εξασφαλίζει την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας και τις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές για τους πελάτες μας. Με χαρά περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Κορυφαία Εξυπηρέτηση
Εξαιρετική Ποιότητα
Γρήγορη Παράδοση
Αποτελεσματικές Λύσεις