Συχνές Ερωτήσεις

Θέλω να παραγγείλω από το κατάστημά σας... Με ποιους τρόπους μπορώ;

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με δύο διαφορετικούς τρόπους:
-Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Πραγματοποιήστε τις αγορές σας άμεσα, ξεκούραστα και από όπου επιθυμείτε μέσω Η/Υ, tablet ή smartphone.

-Με τηλεφωνική παραγγελία. Καλώντας στο 210-7788270 έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά. Η ομάδα της CITYPACK είναι στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουν από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 17:00.

Πώς μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

-Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Συμβατές είναι όλες οι κάρτες VISA και MASTERCARD.

-Με αντικαταβολή (μόνο με μετρητά). Ισχύει μόνο για παραλαβή από τον χώρο της εταιρείας μας.

-Με κατάθεση σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

(Δικαιούχος λογαριασμών: ΚΑΤΣΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ)

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 669/003906-35
IBAN: GR7401106690000066900390635

EUROBANK
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 00260006490201330619
IBAN: GR9102600060000490201330619

 Πώς μπορώ να παραλάβω τη παραγγελία μου;

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους για να παραλάβετε την παραγγελία σας:

-Με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier): Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να παραδώσει τα μικρά σε όγκο και βάρος προϊόντα της παραγγελίας σας σε συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς. Για αγορές άνω των 90€ δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για εσάς.

-Με το δικό μας δίκτυο διανομής ή με συνεργαζόμενη μεταφορική: Τα προϊόντα που λόγω μεγάλου όγκου χρειάζεται να μεταφερθούν με φορτηγά, παραδίδονται στο χώρο που θα επιλέξετε άμεσα και με ασφάλεια είτε από το δίκτυο διανομής της CITYPACK είτε από συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

Για αγορές άνω των 90€ δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για εσάς. Για Παραγγελίες κάτω των 90€ θα υπάρχει επιβάρυνση ανάλογα με τον τ.κ. σας και το βάρος της παραγγελίας σας. Σε απομακρυσμένες και δύσβατες περιοχές η παραγγελία σας ενδέχεται να παραδοθεί σε κοντινό πρακτορείο και να πρέπει να το παραλάβετε με δική σας ευθύνη.

-Παραλαβή από το κατάστημα μας: Μπορείτε πάντα να παραλάβετε τα προϊόντα που παραγγείλατε κατευθείαν από το κατάστημά μας στις Αχαρνές, Ιωνίας 105. Στην περίπτωση αυτή δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς ανεξαρτήτου κόστους παραγγελίας. Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας.

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσω την πιστωτική κάρτα μου στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα;

Βεβαίως, καθώς τα προσωπικά σας δεδομένα κρυπτογραφούνται με τη χρήση πρωτοκόλλου SSL, δηλαδή την ισχυρότερη κρυπτογράφηση στα 128bit, ώστε να διασφαλίζονται απόλυτα κατά την εισαγωγή ή την τροποποίησή τους. Έτσι όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνσή σας, δεν μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχθούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Η χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας γίνεται απευθείας μέσω της Εθνικής Τράπεζας, με την οποία συνεργαζόμαστε.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς χρέωση μέσω e-mail ή τηλεφωνικά και εφόσον δεν έχει παραδοθεί στην μεταφορική. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη δρομολογηθεί και παραδοθεί στην μεταφορική επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής της και επιστροφής της στις εγκαταστάσεις μας. Το καθαρό κόστος των εμπορευμάτων θα σας επιστραφεί με τον ίδιο τρόπο που εισπράχθηκε μόλις ελεγχθούν και παραληφθούν από εμάς τα προϊόντα.

Μπορώ να επιστρέψω μέρος ή ολόκληρη την παραγγελία μου;

Μπορείτε να επιστρέψετε εμπορεύματα λόγω λάθους σας ή αλλαγής γνώμης. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των προϊόντων. Τα εμπορεύματα για να γίνουν δεκτά στις εγκαταστάσεις μας θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα, στην αρχή τους συσκευασία και τα απορρυπαντικά να μην έχουν ανοιχτεί. Η παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων θα μπορεί να πραγματοποιείται μόνο από τη διεύθυνση που είχατε δηλώσει εξαρχής για την αποστολή τους και την οποία μας έχετε υποδείξει γραπτώς. Τα προϊόντα θα επιστρέφονται με δική σας ευθύνη και με τρόπο δική σας επιλογής.


Γιατί να γραφτώ στο newsletter;

Με την δωρεάν εγγραφή σας στο newsletter μας αποκτάτε το προνόμιο να ενημερώνεστε για τα νέα της εταιρείας μας, τα νέα μας προϊόντα και τις προσφορές μας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να διακόψετε τις αποστολές των newsletters μας στέλνοντας μας το αίτημα σας στο info@citypack.gr.