Επιστροφές

Η πολιτική επιστροφής των προϊόντων μας έχει διάρκεια 14 ημέρες από την τιμολόγηση. Εάν μετά την αγορά σας έχουν περάσει 14 ημέρες, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή. Για να δικαιούστε επιστροφή, το προϊόν μας θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και τα απορρυπαντικά να μην έχουν ανοιχτεί.

Μεταφορά επιστρεφόμενων προϊόντων 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε εμπορεύματα λόγω λάθους σας ή αλλαγής γνώμης, επιβαρύνεστε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των προϊόντων. Η παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων θα μπορεί να πραγματοποιείται μόνο από τη διεύθυνση που είχατε δηλώσει εξαρχής για την αποστολή τους και την οποία μας έχετε υποδείξει γραπτώς. Τα προϊόντα θα επιστρέφονται με δική σας ευθύνη και με τρόπο δική σας επιλογής.

Επιστροφές χρημάτων (εάν υπάρχουν)

Μόλις ληφθεί η επιστροφή σας και ελεγχθεί, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω e-mail ότι λάβαμε το προϊόν σας και αν εγκρίθηκε ή όχι η επιστροφή σας και τον λόγο που δεν εγκρίθηκε αν συμβεί αυτό.

Εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις επιστροφής, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αναλογεί στην αξία των εμπορευμάτων που επιστρέφετε με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την αρχική συναλλαγή (πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό). Αν επιθυμείτε άλλο τρόπο επιστροφής θα πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς στο e-mail μας.

Η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό και σίγουρα εντός 30 ημερών. Σε κάθε περίπτωση, θα πραγματοποιείται αφού μας ενημερώσετε γραπτώς για το αίτημα επιστροφής των προϊόντων και εμείς δεχτούμε την επιστροφή τους καθώς και εφόσον τα προϊόντα έχουν παραληφθεί από εμάς.

Ακύρωση παραγγελίας

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας.
Για να προχωρήσετε σε ακύρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε είτε να μας στείλετε e-mail στην διεύθυνση eshop@citypack.gr είτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο μας στο 210 7788270 (για κλήσεις από σταθερό ή κινητό ισχύει χρέωση σύμφωνα με τη τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας).
Στην περίπτωση που έχετε ήδη προχωρήσει σε εξόφληση της παραγγελίας σας και η παραγγελία σας δεν έχει δοθεί στη μεταφορική εταιρεία, τότε θα σας επιστρέψουμε άμεσα την χρηματική αξία που αντιστοιχεί, με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την συναλλαγή σας (πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει ήδη δρομολογηθεί και παραδοθεί στην μεταφορική επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής της στις εγκαταστάσεις μας.

Λανθασμένες ή καθυστερημένες επιστροφές χρημάτων (εάν υπάρχουν)

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμα τα χρήματα, ελέγξτε πρώτα τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από την ολοκλήρωση του αιτήματος.

Αν έχετε κάνει όλα τα παραπάνω και δεν έχετε ακόμη λάβει τα χρήματα σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο eshop@citypack.gr ή τηλεφωνικά στο 210 7788270.

Ανταλλαγές (εάν υπάρχουν)

Αντικαθιστούμε προϊόντα που είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Εάν χρειάζεστε ανταλλαγή για το ίδιο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας.